Trolly.
24 juli 2014 - Chula Vista, California, Verenigde Staten
Bij dit hotel hebben we een erg lekker ontbijt, uitgebakken spek, roer ei, gebakken aardappelen ( gewone, zoete en paarse ). Er hangt een grote tv in de ontbijt ruimte en we zien op het journaal de aankomst van de eerste overledenen van het neergeschoten vliegtuig. De mensen op de snelweg stoppen en er staan mensen langs de wegen om een laatste groet te brengen. Ze spreken allemaal vol lof over Nederland. Dat het prachtig is dat de mensen zo reageren, dit wordt erg gewaardeerd.
We zijn vandaag de stad ingegaan. Een paar honderd meter lopen vanaf ons hotel rijd de trolley. We kopen eerst een soort van OV kaart en dan bijbetalen voor een dagkaart. Zo zitten we binnen een half uur in het centrum. We hadden gisteren gehoord dat er een Comic Con is in de stad, één van de grootste ooit. ( Big Bang Theory.... ) Maar we beginnen met het Marine vliegdekschip in de haven. Een soort van drijvend museum. Dank zij een tip van Martin heb ik mijn defensie pas bij en heb ik gratis entree ! Er lopen oud militairen rond die hun verhaal vertellen hoe het was aan boord van zo'n vaartuig. We staan te praten met een oud piloot van een A-6 Intruder. Mooi om zulke verhalen te horen van deze man. Verder kijken en luisteren we wat er allemaal aan boord is en nodig was om het draaiende te houden.
Dan is het al weer etenstijd. En vinden we een leuke tent. Taco's .... die hadden we al een keer op maar dit is echt een uniek zaakje. Als we ze krijgen is het echt genieten. Je proeft dat er verse ingrediënten zijn gebruikt. Echt super lekker ! En dan sluiten we af met een "ijsje". Die halen we aan de overkant. Super grote hoorns en 1 bolletje ijs..... ja staat gelijk aan 3 bollen hier .... haha.
Dan gaan we naar het gebied waar de Comic con wordt gehouden. We hopen veel aparte figuren te zien die als striphelden verkleed zijn. We spotten er een paar in de drukte en zien vooral mensen lopen met een enorme tas op hun rug met reclame van dit geheel. En als klap op de vuurpijl hebben we de Hulk gezien....... Ja er zijn echt mensen die uit andere landen hier heen komen voor dit evenement.
Dan weer in de Trolley richting Mexicaanse grens. Gewoon even kijken bij de grens overgang. Echt bij de overgang kunnen (durven) we niet komen, maar een fotootje bij een bordje lukt nog wel ;-) .
Weer terug met de Trolley en we zijn weer veilig in ons hotel.

Weer een dag met leuke dingen gedaan!!!!!
tot morgen groetjes xxxxx
Ik zie dat zelfs Ray bruine benen,, krijgt haha.
Heb je Sheldon ook nog gezien? Of Penny?
lekker hoor , ik denk dat wij vanavond ook maar aan het ijs gaan .
doei doei
xx